Malzemeler;
2 dilim bal kabağı
1 çiftli paket petibör bisküvi
4 yemek kaşığı şeker
1 çay bardağı ceviz
1 tatlı kaşığı tarçın
Yapılışı;
Öncelikle kabakları rendeleyip 1 çay bardağı kadar suyla pişirelim. İyice yumuşayınca bir kaba alalım içine bisküvileri ufalayıp koyalım ve diğer tüm malzemeleri koyup güzelce yoğuralım. Karışımdan ceviz büyüklüğünde toplar alıp, Hindistan cevizine,fındığa ,kakaoya ve fıstığa bulayalım. Servis yapalım.
Bu tarifte biskuvi yerine bir-iki gunluk kekleri de kullanabiliriz değil mi ?
YanıtlaSilewet aynen kalmış kek ve kurabiyede ekleyebiliriz...
SilEllerinize sağlık çok leziz görünüyor :)
YanıtlaSilteşekkür ederim..
Silellerinize sağlık
YanıtlaSilteşekkürler...
SilElimde günlerdir sürünen kabak tatlısı var. Ben bunu bu tarfile değerlendiririm kiii :))
YanıtlaSilAy süper oldu valla, harika tarif...
ohh ne güzel kolay gelsin afiyetler olsun...
Sildenemek lazım güzel bir lezzet bayıldımm sevgiler
YanıtlaSilgerçektende lezzetli ve kolay bir tarif..deneyin pişman olmazsınız..
SilHepsi birbirinden güzel.Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilteşekkür ederim....
Silah balkabagıı cok severiim elinize saglık
YanıtlaSilteşekkür ederim...
SilEllerinize sağlık..Sevgiler..
YanıtlaSilteşekkürler...
SilGüzel bir tat. Ellerinize sağlık
YanıtlaSilteşekkür ederim...
SilGüzel bir lezzet, ellerine sağlık:))
YanıtlaSilteşekkürler...
SilRenk renk her birinden birer tane aldım..Ellerine sağlık Seda'cığım.
YanıtlaSilafiyetler olsun...
SilEllerinize sağlık :)
YanıtlaSilteşekkürler..
SilAnneme göndereyim bu tarifi bayılır, ellerinize sağlık:)
YanıtlaSilteşekkürler canım...
SilBen bunu havuçla yapıyorum oda lezzetli oluyor bal kabağı denemedim elinize sağlık.
YanıtlaSil