29 Ocak 2015 Perşembe

Yumurta Kapama


Malzemeler;
4 tane yumurta
1 tatlı kaşığı kadar tuz
1 çay kaşığı kırmızı biber
1 çay kaşığı kırmızı tozbiber
1 çay kaşığı nane


2 yemek kaşığı tereyağı
Yapılışı;
Öncelikle yumurtaları haşlayalım. Sonra sahanda yağı eritelim toz biberi ekleyelim ve biraz kızarsın yumurtaları uzunlamasına keselim kestiğimiz taraf alta gelecek şekilde sahana dizelim üstüne tuzu ve baharatları gezdirelim ve sıcakken servis yapalım. Ekmeğimizi yağına banıp yiyelim.

6 yorum:

  1. Kahvaltı da nefis oluyor, eşim çok tehlikeli buldu kapamayı..Çok ekmek yediriyor diye yapmama izin vermiyor.:)
    Ellerinize sağlık.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Nefis oluyor nefisss:))Ellerinize sağlık..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Harika görünüyor. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil